Italien!!! :D

Good morgon!! Som vanligt vaknar jag i Tyskland och längtar till julen då jag får FLYTTA HEM IGEN!!! :D Men det är ju bara att vänta så får jag träffa alla er snart! ;) Kom på att jag glömde lägga upp bilder från Italien så jag kan ju lägga upp några nu då. Jag kommer inte lägga upp alla nu men jag kommer nog lägga upp fler fenare! :)
 
Bron på den här första billden är en känd bro i Italien som heter Rialtobron och i mitten av den finns det små "afärer" och längst upp i mitten köpte jag min största skinnväska som jag la upp bild på igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådära, lite random bilder som jag tog i Italien. Hoppas ni gillade! ;)
 
 

Ny klänning!! ♥.♥ :D

Heeej!! Eftersom några fråga efter inlägg så tänkte jag göra ett nu, har lite bilder nu också på klänning som jag just har sytt! :D Jag började igår och blev klar idag, hoppas ni tycker den e fin. Jag har inte världens bästa bilder.. meen ni får se! ;) Kommer också lägga upp fotton på lite saker jag köpte i Italien! :D Perfumen och armandet är köpta på vägen hem. Väskorna är gjorda i skinn och jag typ älskar dom!!!! Dom fick lite andra färger i närbild med blikst. :P