Annan nageldesign och tatuering! ;)

Heej!! :D Mitt vita nagellack tog typ slut.. -.- så det blev en lite annan sagel design! :D Den var väll inspererad av fjädrar som jag totalt snöat in på!! XD ♥♥♥ Och så testade jag att göra "tatueringar" med nagellack och det gock bättre än väntat! :D Det holler ung en dag XD men det blev någolunda snyggt iaf!
 
Här är lite bilder på naglarna och "tatueringen" :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förlåt för lite sen uppdatering men de ska bli bättre! ;)

Ny nageldesign!! ♥

Heeeej!! ;) Somni säkert ser på rubriken så ska jag fixa naglarna idag!! :D Jag hoppas det kommer gå bra! Insperationen är från en tjej på youtube och det är typ jul naglar! :) Ska bli kul att se om jag lyckas med dem ;)
 
Nu har jag skola ett tag till, ska ha slöjd! :3 Och om ung 2 veckor är det BETYGSSÄTTING!!! :O Jag hoppas det går bra där oxå... Men det årdnar dig nog.
 
Nu vet jag villket datum jag kommer hem till Sverige och det är mindre än ...... dagar.. jag ska överaska er så tänker inte säga... men förmodligen kommer ni få reda på det iaf på fb eller så XD Men jaja.. vi hörs lite senare då! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Besök på ett koncentrationsläger

Heeej!! Nu är jag tillbaka igen från en trevlig helg! Igår skulle jag bloggat men vi har ett sånt problem med vårat wifi så det finkade typ inte :( men iaf, så över helgen åkte vi till ett ställe som heter Erfurt där var vi första dagen. Sedan åkte vi till Weimar där vi bodde på ett hottel. Det var mysigt där. Sissta dagen på söndag så åkte vi till ett av koncentrationslägrerna som hette Buchenwald.
 
Det var riktigt intressant att få veta mer om det som hände. Jag visste ju typ bara att hittler som då var diktator i Tyskland hade gasat ihjäl många judar och dödat madsor av människor, men jag kunde aldrig kunna föreställa mig att jag fick veta nu!! Det var hämska saker, det var allt från att en kvinna som var med och ledde detta läger hade gjort bla. lamp skärmar av människohud där man lämnat bröstvårtorna så man skulle veta vart materialet kom ifrån. Hon gjorde även typ somtavlor med hud som hade tatyeringar och nån liten väska. Eller så använde man människorna för att testa och göra experiment på som ex. att sy fast armarna där benen skulle sitta och benen där armarna skulle sitta. Och madsa andra hemskheter.
 
Men det var riktigt intressant att få veta. Kanske kan lägga upp lite bilder senare från koncentrations lägret.
 
Nu har jag skola, har precis ätit lunch och jag holler på med domhär designerna men det funkar inte att ladda upp bilderna här för domär för stora så jag vet inte riktigt vur jag ska lösa det!? Jag har försöktatt hitta sidor man kan ladda upp fotton på men inget funkar.. :( Om nån vet ngt bra säg till! ♥ Hej så länge! :)

Nya inköp!! :D

HAHHAHA HEEJ! Nu har jag precis kommit ut från duschen! As glad, ny duschad och har färgat håret! :D Vet ärligt talat inte hur det kommer se ut men det blir en överaskning i morgon antar jag! XD Idag skulle vi åka in till stan o köpa hårfärg och eyeliner och garn till lollo... Vi kom hem med liiiiiite mer än så... heheh :'D Men nu ska vi inte klaga! ÄÄÄÄÄLLLLSSSSSSSKAAAAAAAAAAR allt jag köppt!!<3333
 
 
 
 
 
  Den här väskan köpte jag på NewYorker, älskar den!<333
 
 
 
 
 
Iphon vantar så jag kan använda iphonen på vintern utan att frysa ihjäl XD<333
 
 
 
Köpte också en ny maskara, det vr den sissta och den värkar bra! :D Från MaXfaktor<333
 
 
 
Köpte hårfärg som jag nyss färgat håret med <333
 
 
 
Pärlor med klister som jag satt på mobilen huller om buller! XD stavas det så??<333
 
 
Det var typ det, köpte lite annat oxå men lägger inte upp det nu! :P Hörs! Jusste åker bort i morgon men ska se om jag har internett på vårt hotel så hö ja av mig då ;)

Fel på internettet... -.-

Heej! Lägger ut inlägget jag skulle gjort idag på måndag ist för jag har typ inget internett!! De fuckar totalt!! Över helgen ska vi bort!! :D lägger ut bilder o sånt på måndag då! :3 hörs!


Mina favorit skor!

Heej! Jag vet att jag blivit dålig med blogguppdateringer men jag ska bli bättre och göra dagliga inlägg! :D Här är mina favoritskor just nu, har bara haft dom nå några veckor/månad. Jag älskar dom! Dom är köppta här i tyskland, kan kolla upp märket senare<3 Nu har jag skola och har franska. Jag hör av mig senare, hörs! ;)
 
 
 
 
 
 

Ute kväll ;)

Heej! I fredags hade vi myskväll här hemma, ja o lollo åt ben & jerry och vi tittade på en film som heter "Så som himmelen" jätte fin och bra film!!

Igår alltså i lördags, så åt vi ute! Vi åt på en indisk resturand med jätte god mat!! Jag tog kött med en jordnötssås och kokkosnötssås (igga stavningen) super gott!! Nu är det andra gången jag somnar utan att tvätta bort sminket xD fast i morse vaknade jag och lampan i taket var fortfarande tänd, jag hade fortfarande smink på mig och jag hade fortfarande kläderna på mig... -.- och jag låg på min mobil! :'D men nu har ja bytt om o tagit bort sminket så nu ligger ja bara i sängen o slöar, sees snart!


Good morgon! ;)

Heejsan! :) Sitter i soffan och har precis haft teknik så har en kortis rast. Ska ha prov snart :S Men de går nog bra! :D Har inge större planer för häljen va jag vet iaf! :P Men man vet ju aldrig XD Jag kommer inte på så mkt å skriva om nu men vi hörs väll :3 ♥♥♥

Det fungerade!!! :O

Heej! Idag när jag vaknade så var faktiskt mitt hår förvånande faktiskt lenare!!! :O helt jävla otroligt! :D Så tänkte att jag ska försöka göra en till fast denhär gången ska jag göra det smidigare. :P Jag tror jag vet hur jag kan göra men får se om jag lyckas! ;)  Kan ju göra en ny video då så kan ni kanske på se :) ♥♥♥
 
Nu sitter jag och har engelska, skriver på en gammal uppgift men e snart klar! :D Sen ska jag tare lungttill 19.00 då de drar igång igen med pluggandet.. :/ Men efter det så har jag nog inte planerat något :P sees kanske senare! :D ♥♥♥
 
 

Öl och ägg! XD

Heej alla fina läsare! ;) Idag hare mäst varit skola typ som vanligt. I morgon ska jag till den tyska skolan igen och hoppas inte våran lärare e sur på oss.. XD vi har inte varit där på ett tag..
 
Iaf, vid typ 19.00 så ville jag testa att göra en "hår inpackning" med öl och ägg. Så lollo hjälpte mig och vi filmade det XD får se, kanske lägger upp filmen :* Får nog komma på ett bättre sätt att göra det på än att stå upp och ner i badkaret med huvudet i en liten bunke... :'D Sen när jag äntligen fått ur huvuted ur skålen och skölt ur det undrar lollo om jag hade en ansiktsmask. Hade en body butter, vet att det inte är samma sak men vem fan bryr sig!?? :'D Så lollo smetade in mitt ansikte med en fet jävla kräm och la två as tunna gurkskivor på mina ögon. Den andra biten åt hon upp -.- haha så det blev ett riktigt ståhej och jag ramlade i trappan.. inte kul! Så nu ska ja försöka hinna göra mitt lilla träningstest och så ses vi i morgon, pöss! :* ♥♥♥

Inget internett!! :O

Heej alla söta personer! :D Tack för alla komentarer, även om inte alla stödjar mig så käns det skönt att ha pratat om det ite mer :) I morse när jag vaknade hade vi inget internett... -.- min första tanke var väll "hela dan e förstörd" XD haha ja e fan besatt av internett :P Men nu fick vi tillbaka det! :D sorry för att det inte blev något inlägg igår :* Nu har jag Historia och ja läser om ett gammalt sverige.. (utan intersett!!! :O XD) skojja... ;) och i kväll ska jag forstätta lite mer på Dianas design, kan fortfarande inte bestämma mig för bakgrund?? i need help! :P men jag hör av mig senare innan eller efter min träningstest :) sees då hörnI! ♥♥♥
 
Bild från igår ;) fuul
 
 

Goder morgon! XD

Good morgon alla fina läsare! :D Nu sitter jag, som ni säkert oxå gör, i skolan o tråkar :P Tänkte kolla om jag får tag på mina gullungar i kväll och kanske göra något annat?Ska iaf göra lite mer på Dianas bloggdesign! för att se hennes fina blogg klicka bara på hennes namn här: DianaPayne :P har ingen aning faktiskt ;) men en sak vet jag, jag ska ha min andra dag på mitt tränings test! :D Jag ska försöka att minst köra 4 veckor men jag tänkte köra mer :) Jag kan lägga ut bilder från nu till på sen kanske :P ♥♥ men nu måste jag ha svenska, hörs! :)
 
 
En liten bild på min snygga vän ;)
 

Min dag och träningsdagbok

Hees alla finisar! Idag vaknade ja ganska sen för jag la mig sent igår.. XD så typ vid ett så skypade ja me teo o ida och vi körde ett spel som heter "Champions Online" ett gratis spel som vi har värkligen kört mkt på dom senaste dagarna :3 Efter middan hade jag lite matte o sen skyp och spel! Vid tio så körde jag mitt lilla träningstest! ;) och nu är klockan redan 00.12 så nå går jag o lägger mig! :p hörs i morgon :)<3


Kortis inlägg bara :P

Heej! ;) kommer göra ett bättre inlägg i kväll men känner bara för att skriva lite om det som hänt. För det första så kommer jag nog inte att publicera inlägg om det som hänt, är ni intrecerade så får ni läsa och kommentera på dom inlägg jag redan som vi kommenterat och skrivit om det. ♥ Jag försöker gå vidare och låta såren läkas för jag kan inte göra något annat ♥♥♥
 
Dom senaste dagarna har jag Skypat jättemycket med Teodor och Ida mina två as söta vänner♥ XD Vi har typ knarkat ett spel :P Nu sitter jag och ska plugga Geografi, skit tråkigt XD men måste göras nån gång så :) Nu måste jag gå och skriva lite men vi hörs ikväll ;)
 
Och jag ska börja göra en ny design till min gulliga vän Diana! :D För att se hennes blogg klicka HÄR ♥♥

Nytt på GINA TRICOT ;) ♥

Måste bara visa lite av det nya på GINATICOT SÅ JÄVLA SNYGGT! :D Måste typ ha! XD ♥♥♥♥
 
 
 
 
 

NY TRÄNINGSDAGBOK?

Heej! ;) Jag har bestämt mig för att göra ett test för att se hur mycket lite träningg gör! :D Jag ska köra ett visst antal övningar under några veckor och ta kort varge dag för att se hur mycket lite träning kan ge! :) Jag tycker det ska bli kul att se!! :D ♥ Hoppas ni följer :) Och jag holler fortfarande på med blogg designen så den jag har nu är inte den jag ska ha, när jag gjort min så tänkte jag göra en åt min Diana! För att se hennes blogg klicka HÄR!! :D ♥♥♥♥ HÖRS! ♥
 
 
 

Mår bättre nu!!

Heej! Måste bara få ur mig att jag mår mycket bättre nu!! :D Det har börjat gå bättre i skolan för mig nu också!!! XD Jag fortsätter att kämpa och men det är tack vare alla mina vackra vänner som jag älskar!!! :) :* Ni är det finate jag har!!! Om ni orkar läsa lite av det som hännt om ni änns fattar de jag skrev så kan ni kolla här på min kommentar till innlägget
 
 
Men om ni inte orkar läsa så fine! :P Nu har jag inte uppdaterat på nån dag, lessen! :( ska bli bättre!! ;) Har hittat typ några jätte bra sidor där jag vill beställa skor!! ♥.♥ Jeffrey Campbelles!!! Så jävla snygga!!! Och jag har börjat kolla på en ny design men denhär gången tänkte jag fixa mer än bara headdern själv! :P Nu har jag lollo och tina nyss varit på IKEA och handlat lite och ätit köttbullar XD AS GOTT!! SVENSK.... jävla foodgasm.. xD haha skojja men nu tänkte jag börja igen med lite daglig träning så får vi se hur det går! :D Pöss på er söta läsare!! :*

Läs inte om du inte är intresserad

Heej! Jag ville bara göra ett kort inlägg innan ja ska tbx till skolarbetet. Förmodligen läser inte den personen dehär men om du har ett sånt jävla stort problem med mig så kan du väll fan berätta vad jag har gjort som fick dig att bete dig såhär mot mig!! Och om de nu är något så kan du ju för fan säga det istället för att lodsas att det inte är nått för ja märker ju att du har förendrats totalt!!


Nya inköp!! ♥.♥

OMG! TOPPENDAG!!! Heej, idag åkte vi jutill Dresten (jag an inte stava..) och det var jätte mysigt!! :P Först så fick vi leta parkeing och de tog ett bra tag men när vi äntligen hittade enoch kommit ur bilen så började vi gå in mot själva stan. På vägen dit hade vi stannat till vid en mack (stavas de så..??) och jag lägger upp en bild på KARUSELLEN SOM STOD PÅ MACKEN!? SERRIÖST AS KONSTIGTLAND JAG BEFINNER MIG!! Iaf vi började bara gå inne i stan och först fikade vi och jag o lollo köpte Iphones i choklad!! XD Efter fikat gick vi in i den första affären med lita allt möjligt :P kommer inte ihåg va den hette.. där köpte jag lite saker som jag kommer lägga upp bilder på! :D Sedan gickvi vidare och gick in i en annan affär som motsvarar Sveriger "Ur och penn" där ja och lollo delade på ett par fejk töjningar (lägger upp bild) Sen gick vi omkring och hittade en random affär med lite skit i, lollo hittade en ascool panda mössa och jag hittade VÄRLDENS MÄST SNYGGA VÄSKAN!!! :O >8D Det är en liten väska med Storbrittaniens flagga på, den ser såhär lite mörk ut, med en kedja som band! AS SNYGG!! ♥.♥ ja tycker iaf det! :P Sen åt vi Jätte god mat!! Efter de åkte vi hem och jag somnade i bilen, va jätte trött! :P

 
INKÖP
Rosa fejk töjning
Fjäder örhängen
Spindel armband
Blom ring
Väska (Storbrittanien)
Choklad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så de va dom bilderna, ses i morgon! ;)
 
 

Åka bort!! :)

Heej!! ;) idag hare väll bara mest varit skola.. :/ men jag har gjort klart en mössa jag började på igår!!! >:3 i as nöjd!!! Kommer ta bilder på det med kameran i morgon så ni får se!! Men i morgon ska vi iaf åka iväg, ja tror det hette Dresten.. (igga stavning..xD) det är nån stad här i tyskland tror jag :p så jag måste ladda kameran och sedan bomba med bilder som alltid!! ;) men nu måste jag göra en bilduppgift fast ja vill bara gå o lägga mig.. -.- i skit trött! Men kommer stanna uppe iaf och chatta lite på kik och viber! :P <33333 syns i morgon med förmodligen 1000000 bilder!! XD


Skola! :/

Heeej! ;) Idag så har jag skola som vanligt.. inte så kul. Och som vanligt så saknar jag er alla där hemma! Men vi ses till jul så det är inte så långt kvar ju! :D idag när jag slutat skolan hoppas jag att vi får åka intill stan en sväng och handla lite saker! :P Igår så skrev jag ett inlägg som försvan så jag skrev inte om det men igår så sminkade lollo mig fast det fungerade inte att ladda upp bilder igår,men idag så funkar det! ;) här är några bilder.
 
 
 
 
 
Heheh fluumm. bye bye