broderi

 
 
 
Jag förljde med mamma och hennes tjej en dag in till liljeholmen och kollade kläder till mamma, vi gick in på bland annat Indiska och Kappahl dvs klädaffärer jag nästan aldrig går in i, det borde jag verkligen göra oftare!
 
Inne på Kappahl hittade jag den här underbara ärmlösa blusen med vackra blom broderier och en liten knut längst ner. Jag blev helt kär i den direkt när jag såg den! Dock är den lite skrynkligpå bilden XD ska nog stryka den nu :p
 
Så det har helt klart blivit en stor favorit i min garderob på sissta tiden! Tänkte mäst tippsa lite om att gå in i affärer ni kanske aldrig går in i ;) man kan hitta mycket :D

ett nytt försök

Jag beställde domhär skorna från Nelly i stolek 42, men dom passade inte :( När det gäller mig och skor har jag nästan tappat hoppet totalt. Mina fötter är inte bara enorma utan också breda villket gör att iprincip alla skor är för smala för mig :/ det suger! Men kollade runt igår efter något och det är typ Topshop som är min räddning här, jag hittade ett par som jag tycker var snygga och från alla "stora damskor" jag kolla runt blad var dom helt klart dom snyggaste! Alla andra var typ tant skor ;(
 
Skorna jag beställde är helt i skin och kan därför töjas ut lite om det skulle vara så :D Dom hade fått välldigt bra revites och det ståg nästan innget negativt eller om att dom var smala där fram (som jag sätt på andra skor, bla Jeffrey Campbell och dom ja beställde från Nelly).
 
Jag tänker nog låta det bli en överaskning hur dom ser ut tills jag fårr dom. Dom skulle inte bli senare än 30 aprill så det är inte så långt :D Jag hoppas verkligen jag kommer kunna ha dom :3

Drawing of my besti

 
 
Vet inte hur likt det blev men det här ska föreställa min bästa tjej kompis <3 Emilia :D Som är mycket vackrare irl men :* Tack för ditt stöd och för att du är så lätt att vara med<3 Jag behöver inte vara rädd för va du ska tycka om mig och vi har alltid kul tillsammans, du gör min dag och får mig att le dom dagarna jag bara vill försvinna<3 Tack<3

Drömmar och förkrossning

Det känns verkligen piss att inte matcha samhället, men allt säljs efter hur vissa tror/ tycker det ska vara. Jag har en sak att säga till alla fjollor som designar, alla tillverkare och stora affärskedjor som inte ser annat än pinnar till tjejer, gå ut på stan!

Hur många tjejer ser ni som är lika smala som era fucking modeller? Nu för tiden skulle det inte förvåna mig om man hitta fler på grund av er.. Hur många tjejer o tonåren och uppåt har små smala perfekta fötter? Inte så jävla många. Och hur många är det inte som är vad ni kallar "+ Size" eller större? Detta gäller även män.

Folk ser inte så fucking perfekta och smala ut som ni vill få det till så sluta sälja skit som säger till oss att vi är för "stora" eller onormala för att kunna ha dom så kanske vi skulle kunna minska det här jävla svält problemet som många tjejer och killar har! Vi blir vad ni säljer, snälla börja sälja till alla storlekar och helt normala människor.

Tack så mycket för ingenting, mvh någon som vill förändra världen.

(argt facebook inlägg)
 
Jag har en dröm som jag inte vet om jag kommer uppnå men jag tänker försöka. Jag vill mer än något annat bli designer och holla på med kläder och skor och allt sånt. Men jag tänker inte bli som H&M, Bikbok, forever21 eller någon annan affärskedja. Jag vill visa vad True Beauty är för något. Jag tänker inte bara leta efter helt smala modeller, jag tänker visa att det finns något som heter normalt och det är det vackraste. Det kan vara från den benigaste kortaste tjejen eller killen, till den längsta kurviga tjejen eller killen, det kan va någon med muskler för det är något många kan stå på sig med hård träning, men alla kan inte bli pinnar eller ha den perfecta hudtonen osv. Jag vill göra kläder i alla storlekar, former, allt! Det kan låta mycket att säga det såhär nu men om tanken aldrig kommer kan det aldrig finnas en idee som kan ändra något.
 
Jag tror att folk skulle ha lättare att acceptera sig själva om dom såg sig själva i domdär skorna eller den där klänningen eller vad som hällst och inte bara se smala brudar med photoshop för att se "perfecta" ut. Om man köper ett klädesplagg som är förlitet eller letar efter skor som aldrig finns i äns storlek, visst vill man förendras för att kunna ha dom där kläderna eller skorna? Man gör nästan vad som hällst i vissa fall, operationer bland annat. Men tänk om det fanns snygga skor i alla former, för små och smala fötter och för stora och breda osv. Tänk om den där super gulliga tröjan fanns i din storlek eller passade dina former? Tänk om dom där jeansen var sydda så att rumpan fick platts? Då kanske det inte skulle kännas lika farligt att träna sitt ass eller ben.
 
Men så ser det inte ut och det suger värkligen skit.
 
haha jag är fett lack och texten ineholler säkert 100 stavfel men jag blir värkligen så himla arg och jag vill fan förendra dethär för både kvinnor och män!

lite Inredning + wanties

Jag älskar verkligen att inreda och dona i mitt rum och min stil är mera mörkt och ljust, jag har vita väggar och nästan alla möblev är åt det mörkbruna trä hållet. Det är inte riktigt mörkt i mitt rum ändå, snarare tvärt om. Därför tror jag att bland annat dessa saker skulle passa skit snyggt! Jag älskar lite gammaldags och saker som ser antika ut men ändå har en modern tvist, love it!
 
De tre sakerna som inte är inredning har jag också kollat in lite, halsbandet jag jag velat ha sedan länge men det var så jävla dyrt så väntade, helt rätt! Nu är det på rea och jag vill verkligen inte missa det!! Det senaste läppstiftet jag beställde från Topshop var helt underbart, det jag använde på de senaste bilderna inlägget

SELFIES OCH SENAST KÖPT

 
Det hade den perfecta riktigt röda färgen och den var matt villket jag letat efteroch värkligen velat ha! tycker inte lika mycket om glansiga läppstisf eller läppglans, det blir så klibbigt :S Men jag skulle även önska en lite mörkare röd ton villket det här läppstiftet på bilden ovan hade.
 
Tröjan... behöver jag säga något? BAAHHH så fin :DDD och den skulle dessutom passa så himla bra med röda läppar!! hehe
 
oh well, nu ska jag fortsätta med pluggandet som jag förmodligen kommer sitta med resten av lovet, chao!

SELFIES OCH SENAST KÖPT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SKO FRÅN TOPSHOP
 
  
 
 
 USA
 
 
 MIO