Last summer - part 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är lite bilder från förra sommaren/ året som jag tänkte visa för jag har inte lagt upp alla ev dessa så det blir lite nytt oxå :) Jag kommer göra flera delar så detta blir den första :D

dress and skrit- shoplovestreet

 
Jag beställde dessa dagen efter beställningen av min väska, jag följde deras acount på Instagram och jag såg att dem fått in och jag kolla in hemsidan. Jag värkligen älskar deras stil på kläder så jag tänkte testa och beställa och se :)
 
 Klicka på namnet nedanför för att se butiken
♥ SHOPLOVESTREET ♥
 
Leveransen kan ta ett tag men jag tror definitivt att det är värt det! Vet dock inte med storlekar och sådant men det visar sig när paketet kommer :)

FJÄLLRÄVEN KÅNKEN

 
 
 
 
 
 
 
Lite suddiga och halv flummiga bilder men men XD
 
Här är iaf min nya väska som jag värkligen älskar! Jag gillar färgen också och den är inte lika vanlig så de e ju bara + :) Nu ska jag äta så de blev bara ett snabbt kort inlägg :P

MY ROOM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite sen request men här är mitt rum! :D Jag har blivit inspirerad av lite svart/ vitt, classy, roliga saker så det är ju en härlig blandning tycker jag :D Jag har inte fått upp allt på väggarna än men snart så. Det ska upp bla. en glas hylla och en glas skiva som man kan skriva på :D så den ska sitte över skrivbordet, längtar tills den kommer upp :)
 
Idag var jag på gymmet igen så de va skänt! Ska dit nån gång imorgon igen, förmodligen direkt efter skolan, kanske med Jennie om hon vill o kan :)
 
Som ni sätt har jag även fixar bloggdesignen lite och jag blev super nöjd! Såklart hade jag aldrig klarat det utan min vän Emilia som är typ bäst i världen på sånnt! Your my hero!♥
 
Nu har jag madsor av läxor att göra så hejsvejs!

Fjällräven kånken Brick

 Igårkväll klickade jag hem denna älskade Fjällräven Kånken i färgen "Brick", underbar! Jag hoppas att den kommer snart för den är så underbart jävla snygg!!!
hehe
Idag efter jag vaknat och ätit lunch så åkte jag till medly för att träna, fick gå hem i detta snöoväder o de va kaaaallllttt!! :S
Har ni några nyårslöften? Jag har inga riktiga löften mera saker jag känner att jag ska ta tag i, men inte för att det är ett nytt år :P Men träningen ska jag ta tag i ordentligt!
 
Jag har även som mål att skriva mer på bloggen för att dels öva att skriva mer och för att jag värkligen vill skriva här och lägga ut bilder och kanske inspirera någon :D
 
Skolan är även en sak jag ska ta tag i mer och planera alla mina dagar så jag hinner med alla läxor och allt :) Så kika gärna in mer! Imorgon ska jag försöka så till såjag kan fotta mitt rum o visa er några ändringar och tillkomster som bla. min nya stora tavla som jag velat ha länge! :D Jag fick den i Torsdags och den finns redan på min instagram men visar här imorgon om jag får till det ;)
 
Ikväll kommer Lotta hem på middag hit, hon är en gammal vän till oss och det ska bli kul att träffa henne igen<3 så nu måste jag duscha o göra lite läxor o annat ;)
 
Funderar på att beställa hem detta till sommaren? skit gulliga båda två! Och om ja väntar till sommaren kommer dom va slut så väll värkligen passa på!

Nya kameran + nya blixten

 Med blixt
 
 Heej! Första inlägget dehär året tror ja XD I julklapp/ födelsedagspressent fick jag en Nikon system kamera som nästan hela släkten va med och delade på :D Jag älskar den så mycket!
 
I Torsdags när jag fyllde år fick jag bland annat en ny blixt tillden som är så sjukt bra!! Vanligtvis när man fottar med blixt blir bilden kanska skarp för ljuset kommer rakt på, men den jag fick går att vinkla så ljuset kan se så mycket olika ut!
 
Bilderna nedanför visar när jag tog med blixten och jag vart chockad första gången jag såg hur bilden såg ut med den nya blixten! :P
 
Bilderna här nedanför är inte redigerade utan kommer direkt från kameran :D
(min första bild i ett rum som ändast lyste av en taklampa) Med blixt
 
Utan blixt
 
mamma Med blixt
Morfar med blixt
 
Ser ni hur jävla bra den är!??!?!?!?
 
Jag är värkligen jätte glad för den!! Och beroende på hur man vinklar den får man olika mjukt/ starkt ljus.